Alles is f*cked

Alles is f*cked. Mark Manson. Hypnose en regressietherapie

Alles is f*cked ☞ Mark Manson ☞ boekentip ☞ een boek over hoop ☞ hoop versus nihilisme ☞ bewust leven, kritisch denken

Alles is f*cked

een boek over hoop

Het vorige boek van mark Manson De edele kunst van not giving a f*ck heb ik met veel plezier gelezen. Deze opvolger ook!
In het vorige boek ging het vooral over de persoonlijke aspecten van Mark Mansons’ leven. Hier opent hij meer zijn kijk op de wereld. Op zijn bekende humoristische wijze kijkt hij hoe het in de wereld reilt en zeilt, en waar het misloopt. Soms bikkelhard, maar altijd met een knipoog.
Een boek dat alle thema’s waar we als maatschappij nu mee worstelen of die we nu overdenken aanraakt.

Inhoud

We leven in een interessant tijdperk. Ogenschijnlijk lijken we alles goed voor elkaar te hebben: we zijn welvarender, vrijer en ontwikkelder dan ooit. Aan de andere kant is alles gewoon ontzettend f*cked – de aarde wordt warmer, regeringen falen, de economie stort in en iedereen voelt zich voortdurend beledigd op Twitter. 
Op dit moment in de geschiedenis, met toegang tot technologie, onderwijs en communicatie waar onze voorouders alleen maar van konden dromen, worden we overspoeld door een gevoel van algemene hopeloosheid. 

Waar het in Mark Mansons eerste boek vooral ging over de onvermijdelijke fouten in ieder individu, gaat het in Alles is f*cked over de eindeloze rampen in de wereld om ons heen. Hij kijkt naar onze relaties met geld, entertainment, internet; en hoe een teveel aan iets goeds ons alleen maar miserabeler maakt. Hij tart openlijk onze definities van politiek, religie, geluk, vrijheid en zelfs van hoop.

Op de typische Manson-manier, scherp en met humor, daagt hij ons uit om eerlijker tegen onszelf te zijn en verbinding te maken met de wereld op manieren die we zelf waarschijnlijk nog niet hadden bedacht.

Over de auteur

Mark Manson is de auteur van de New York Times bestseller: De edele kunst van not giving a f*ck (The Subtle art of not giving a f*ck). Mark Manson is blogger, auteur en ondernemer.
Zijn populaire webblog MarkManson.net, waar hij schrijft over persoonlijke groei, werk, relaties en succes, trekt maandelijks meer dan 2 miljoen bezoekers.

Verder lezen?

Ik vul regelmatig de boekentips aan met boeken die mij -nu of vroeger- interesseerde, intrigeerde of op een bepaalde manier een impact op mij hadden. Voel je vrij om doorheen de selectie te surfen.

Op de site van Rustpunt vind je informatie over regressietherapie, hypnose en coaching. Er zijn webpagina’s met uitgebreide informatie over hypnose. Je kunt ook de zelfhypnose uitproberen, of gewoon rondsurfen. Je mag me natuurlijk ook vrijblijvend contacteren met een vraag, ik help je graag verder.

Over Rustpunt

Op de site van Rustpunt vind je informatie over regressietherapie, hypnose en coaching. Er zijn webpagina’s met uitgebreide informatie over hypnose. Je kunt ook de zelfhypnose uitproberen, of gewoon rondsurfen. Je mag me natuurlijk ook vrijblijvend contacteren met een vraag, ik help je graag verder.

Alles is f*cked - een boek over hoop - Mark Manson 
Lev. Uitgevers 
Het boek is origineel verschenen onder de titel: Everything is f*cked 

Meer informatie: 
ISBN 9789400510937 paperback 

ISBN 9789044978407 e-book

ISBN 9789046173381 Luisterboek
Vind je het artikel interessant? Dan kun je het 'liken' of delen: