Channelen kun je leren – Boekentip!

Channelen kun je leren

Heb je altijd al een interesse gehad in channelen? Wil je meer te weten komen over wat channelen eigenlijk is? Zoek je een duidelijk, handzaam channeling-handboek? In zijn nieuwste boek Channelen kun je leren geeft Patrick Van Buyten je een inkijk in de wereld van channeling. Niet alleen wordt klaar en duidelijk uitgelegd wat channelen inhoudt en hoe het in zijn werk gaat, Patrick Van Buyten geeft hier een stap-voor-stap opleiding -waaruit het grootste deel van het boek bestaat- waarbij je duidelijk kunt volgen. Hierdoor vormt het boek een volledig naslagwerk, wat in menige boekenkast past.

Het boek Channelen kun je leren is beslist een aanrader zowel voor hen die een gedegen channeling handboek zoeken, als voor elke geïnteresseerde in channeling.

————————————————————————————————————————————————————————

Channelen kun je leren is een stap-voor-stapopleiding waarin je in 14 lessen kennis maakt met de basis van het channelen.

Het boek besteedt veel aandacht aan een zuivere afstemming – de basis van elke goede channeling. De bedoeling is om te leren channelen vanuit je Goddelijke Bron en zo vragen te beantwoorden die het leven kunnen verzachten of inzicht geven in onderwerpen, die vanuit de ziel bekeken, belangrijk zijn.

Een waardevolle handleiding voor wie geïnteresseerd is om zelf een channeling opleiding te begeleiden vermits dit boek een schat aan aanwijzigingen bevat waarmee docenten aardig geholpen worden.

Patrick Van BuytenPatrick Van Buyten heeft een rijke channeling ervaring. Hij geeft al 20 jaar channelingsconsulten en heeft de laatste 12 jaar de opleiding vaak gegeven zowel in De MaanCirkel als in andere centra.

Prijs en bestellen
Aantal pagina’s: 164
Prijs: 25 euro
ISBN 9789082328516

Bestellen: stort 25 euro + 6 euro verzendkosten = 31 euro op rek. nr. BE25 0013 2237 0482 van De MaanCirkel en vermeld ‘Channelen kun je leren’.
Voor Nederland: 9 euro verzendkosten en adresgegevens vermelden.
E-book versie: In digitale vorm is het boek verkrijgbaar door deze link te volgen.

INHOUD
Wie is wie?

DEEL I. WAT IS CHANNELEN?  blz 8 – blz 34
1 Channelen vanuit de stilte
2 De opleiding
3 Channelen, je levensdoelen en meesterschap over jezelf
4 Channelen vanuit een intense relatie met een lichtwezen
5 Antwoorden voor jezelf bekomen in je dagelijkse leven
6 Vragen over het volgen van de opleiding
7 De opleiding geven
8 Het uiteindelijke doel

DEEL II. DE OEFENINGEN    blz 35 – blz 162
1 Opleidingsplan ‘Inleiding tot channelen’
2 Vragen stellen in een channeling
3 Tips voor de opleiding
4 Channelen met de hulp van kristallen
5 Heling

Vind je het artikel interessant? Dan kun je het 'liken' of delen: