E-book over hypnose

E-book over hypnose. Een wondere wereld.

E-book over hypnose ☞ wat is hypnose ☞ hoe werkt hypnose ☞ misverstanden over hypnose ☞ reeks: een wondere wereld ☞ gratis ☞ 15+ jaar ervaring ☞ gecertificeerd in hypnose en regressietherapie ☞ Vlaams Brabant, Boortmeerbeek 

Afbeelding van Dariusz Sankowski via Pixabay

Zoals je kunt verwachten, krijg ik vaak vragen over -vooral- hypnose zelfhypnose en regressietherapie. Dat is ook waarom ik oorspronkelijk deze site gestart ben: om meer duiding en duidelijkheid te geven. Toch merk ik dat de nood aan antwoorden groot is en blijft.

Hypnose, een wondere wereld: een e-book.

Vandaar dat ik de tijd genomen heb om alle weetjes, bijzonderheden en vragen die ik vaak hoor, te distilleren naar een e-book. In dit e-book overloop ik zowat alle belangrijke wetenswaardigheden en misverstanden over hypnose.

Inhoud e-boek

Wat mag je verwachten: antwoorden op vragen zoals: hoe voelt het, Hoe kom je in hypnose, is hypnose gevaarlijk, weet ik wat er gebeurt tijdens hypnose,… kortom, een schat aan informatie.
De inhoudsopgave geeft je alvast een idee van de besproken onderwerpen.

Inhoud Eboek Hypnose
Inhoud Eboek Hypnose

Reeks: De Wondere Wereld

Het boekje maakt deel uit van een reeks “Een Wondere Wereld”. Tot nu zijn er in totaal nog 3 andere titels voorbereid:

  • Zelfhypnose, een wondere wereld
  • Regressietherapie, een wondere wereld
  • Oplossingsgerichte, een wondere wereld

Deze boekjes kun je in de komende weken druppelsgewijs verwachten.

Exemplaar E-book over hypnose aanvragen

Wil je een (gratis) kopie van het e-book? Dat kan door een mailtje te sturen naar genis@rustpunt.be, met onderwerp “aanvraag e-book hypnose”. Ik stuur het dan graag aan je door.

Over Rustpunt

Op de site van Rustpunt vind je informatie over regressietherapie, hypnose en coaching. Er zijn webpagina’s met uitgebreide informatie over hypnose. Je kunt ook de zelfhypnose uitproberen, of gewoon rondsurfen. Je mag me natuurlijk ook vrijblijvend contacteren met een vraag, ik help je graag verder.

Vind je het artikel interessant? Dan kun je het 'liken' of delen: