Inwijdingsweg van een Priesteres

Inwijdingsweg van een Priesteres

Toen, nu en voor de tijd die komt

Lezen. Ik hou er van. Over het algemeen is lezen een belangrijk facet van mijn leven, niet alleen beroepsmatig. Boeken ontspannen, informeren en inspireren. Zoals met alles in het leven zijn er periodes waarin ik veel lees, en periodes waarin het minder is. Toch blijft lezen vaak mijn lijntje met de wereld.

Toen Katrijn Joris van De MaanCirkel haar boek voorstelde was ik behoorlijk in mijn nopjes. Ik ken Katrijn en haar werk al jaren en daarmee ook de openheid en haar onvoorwaardelijk respect voor het leven – de mensen en de ervaringen- dat ze uitdraagt. Vandaar mijn enthousiasme dat ze haar levensweg en ervaringen nu met ons deelt. Niet alleen omdat het een inspirerend verhaal is, het is meer dan dat. Of je het nu alternatief, spiritueel of filosofisch leven noemt, tijden zijn veranderd. Hoe past een spirituele levenshouding in de moderne maatschappij? Hoe kun je als hedendaagse vrouw of man een diepgaande invulling aan je leven geven? 

Samenvatting

De priesteressen van vandaag zijn gewone vrouwen wiens spiritualiteit verweven is met hun dagelijks leven en een vanzelfsprekend deel is van wie ze zijn. Deze priesteressen zijn trouw aan hun eigen waardigheid en heilige vrouwelijkheid. Zij eren de Godin en het goddelijke in zichzelf en zijn dienstbaar aan Moeder Aarde, aan de mens, aan de Grote Moeder en aan de Bron. 

Vrouwen hebben in dit tijdperk van overgang naar een nieuwe wereld en een nieuwe tijd een bijzondere taak, want als dragers van liefde hebben zij van nature een sterke verbinding met Moeder Aarde en de Grote Moeder. Na eeuwen van patriarchale dominantie over het geestelijke leven, is het vandaag vooral aan vrouwen om liefde weer te laten opbloeien, zodat de aarde en de mensheid kunnen evolueren naar harmonie en evenwicht; naar een wereld waarin het goddelijk mannelijke en goddelijk vrouwelijke kunnen versmelten in magische eenheid met de Vader Moeder God. 

Elke vrouw die deze hunkering voelt, hoe miniem ook, mag zich werkelijk een Priesteres van de Nieuwe Tijd noemen, want het is deze hunkering die de opening maakt naar een nieuwe, betere, completere wereld. De priesteressen werken in bedrijven, organiseren onze gemeenschappen, voeden kinderen op – al dan niet met een partner, staan klaar voor familie en vrienden en stralen daarbij steeds de principes van heling en liefde uit, gewoon door te zijn wie ze zijn. Het helpt daarbij om met een ontvankelijk en verwonderd hart in het leven te staan en alles wat op je pad komt te omarmen als mogelijkheid voor verdere persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. Op die manier kan je huidige leven, samen met je vorige levens, voor jou een ware Inwijdingsweg zijn.

In dit boek vertelt Katrijn met een persoonlijk verhaal hoe ervaringen uit haar jeugd, professioneel leven en vorige levens haar voorbereid hebben om nu haar taak als priesteres op te nemen.
Met behulp van overpeinzingen, mystieke ervaringen, zielenreizen en levendige herinneringen wordt de lezer meegevoerd naar tempelopleidingen, gebeurtenissen en ceremonies uit o.a. Atlantis, Oud-Egypte, de Esseense tijd van Jezus en Magdalena, de periode van Merlijn enz.  

In het tweede luik van het boek neem je als het ware deel aan een stukje van de opleiding ‘Priesteres van de Nieuwe Tijd’. Je ontvangt meditaties en oefeningen als hulpmiddel om zelf de inwijdingsweg van het leven te gaan.
Het boek wil vrouwen en mannen inspireren om het dagelijks leven als een inwijdingsweg te ervaren die leidt naar levensvreugde, inzicht, spontaniteit, liefdevolle wijsheid, eenheid met de Bron en realisatie van je zielendoel. 

Je kunt het boek in de boekhandel kopen of rechtstreeks bij De MaanCirkel bestellen en dan ontvang je een gesigneerd exemplaar met een persoonlijke opdracht. Je kunt het dan in De MaanCirkel komen ophalen of zij sturen het op naar je thuis.

Meer informatie vindt je op de website van De MaanCirkel

Over de auteur

Katrijn Joris – Anu-M-Isis bezielt sinds meer dan 25 jaar samen met haar echtgenoot, Patrick Van Buyten, het spiritueel centrum De MaanCirkel in België. Als energetisch therapeut begeleidt zij, met healing, regressie, inwijdingen, heling en meditatie-opleidingen, mensen op hun pad naar persoonlijke groei en spiritueel ontwaken.

Verder lezen?

Voel je vrij om door onze boekentips te snuffelen. Misschien vind je een titel die je aanspreekt.

Over Rustpunt

Op de site van Rustpunt vind je informatie over regressietherapie, hypnose en coaching. Er zijn webpagina’s met uitgebreide informatie over hypnose. Je kunt ook de zelfhypnose uitproberen, of gewoon rondsurfen. Je mag me natuurlijk ook vrijblijvend contacteren met een vraag, ik help je graag verder.

Inwijdingsweg van een Priesteres  ~ Katrijn Joris
Uitgever: Uitgeverij Hajefa

Meer informatie:
ISBN: 9789463310246 paperback

Je kunt het boek in de boekhandel kopen of rechtstreeks bij De MaanCirkel bestellen en dan ontvang je een gesigneerd exemplaar met een persoonlijke opdracht. Je kunt het dan in De MaanCirkel komen ophalen of zij sturen het op naar je thuis.

Vind je het artikel interessant? Dan kun je het 'liken' of delen: