Nieuwjaar

Alchemie met de Hathors. Hypnose en regressietherapie.

Natuurlijk wens ik jullie graag een gelukkig nieuwjaar met veel geluk en gezondheid, gevuld met alles wat je verlangt. Maar bovenal wens ik jullie rust en aandacht en veel liefde en zachtheid voor jezelf. En als het afgelopen jaar niet mild of gemakkelijk voor je was, probeer dan toch hoopvol het nieuwe jaar in te gaan. Elke dag is een nieuw begin, waarin er zoveel mogelijk is. Ik wens jullie alle goeds!

Activiteiten De MaanCirkel.

In deze nieuwjaarsdagen, kijk ik niet alleen terug. Ik kijk ook graag vooruit en blader door agenda’s en kalenders om te zien wat voor moois het nieuwe jaar nu al te bieden heeft.

Zo zag ik dat mijn goeie vrienden bij De MaanCirkel enkele mooie activiteiten aanbieden, die ik jullie niet wil onthouden. 
Natuurlijk is ‘De Lichtwereld spreekt’ helemaal mijn ding, maar ook ‘Alchemie met de Hathors’ spreekt mij aan.

Kijken jullie even mee:

Hathor-healing. Helingopleiding Alchemie met de Hathors

In deze meditatie- en helingdagen leer je contact maken met de Hathors, Lichtwezens uit een ver universum. Je leert met hun helende energie werken om oude trauma’s en obstakels in je lichaam en ziel op te ruimen en jezelf en anderen vreugde, harmonie en schoonheid te schenken. 

Heling- en meditatieopleiding met Katrijn Joris, De MaanCirkel, za. 21, zo. 22 en zo. 29 maart, 10u-16u, De MaanCirkel, 3191 Hever-Boortmeerbeek. 

Lees hier verder. Voor meer informatie, kun je terecht op de website van De MaanCirkel.

De Lichtwereld spreekt. Leer communiceren met je Hoger Zelf, je Engel, de Aarde en de Kristalwezens

In deze avondreeks zal je je eigen trilling leren verhogen en je energieveld leren afstemmen op de trilling van de Lichtwereld om ermee te communiceren. Je zal leren om vanuit de stilte wijsheid, kennis en heling te ontvangen van je Engel, van de Aarde, de Kristalwezens, je Hoger Zelf en je Zielenengel.  

Opleiding en meditatiereeks met Katrijn Joris, De MaanCirkel, di. 21 en 29 apr. 19 mei, 2 juni, 19u45-22u. De MaanCirkel, 3191 Hever-Boortmeerbeek. 

Lees hier verder. Voor meer informatie, kun je terecht op de website van De MaanCirkel.

In de agenda staan er meer activiteiten, voor ieder wat wils. Ik weet zeker dat jullie bij Katrijn & Patick in goeie handen zijn!

Met het weekend in het vooruitzicht, kan de kersttijd (misschien rustig?) worden afgesloten. Brei nog een zacht einde aan deze feestperiode, en ik zie jullie graag volgende week terug.

Over Rustpunt

Op de site van Rustpunt vind je informatie over regressietherapie en hypnotherapie en coaching. Er zijn webpagina’s met uitgebreide informatie over hypnose. Je kunt ook de zelfhypnose uitproberen, of gewoon rondsurfen. Je mag me natuurlijk ook vrijblijvend contacteren met een vraag, ik help je graag verder.

Vind je het artikel interessant? Dan kun je het 'liken' of delen: