Nieuws en aankomende activiteiten.

Ian Graham

Vakantieschema

Naar goede gewoonte, schakelen we in juli en augustus over op een vakantieschema. Omdat ik vorig jaar zoveel positieve reacties en feedback heb gekregen op het boekenaanbod, herhalen we dit deze vakantie: vanaf nu tot eind augustus word elk bericht afgewisseld met een boekentip. Hopelijk geeft het je inspiratie om op vakantie in binnen of buitenland, of gewoon na een werkdag thuis, je te verdiepen terwijl je ontspant.
Veel leesplezier en een fijne zomer!
Genis

Activiteiten De MaanCirkel

Bij onze vrienden van De MaanCirkel staat de tijd niet stil en wordt de agenda al ingevuld. In het najaar staan daar weer tal van activiteiten op stapel. Onderstaande willen we je zeker niet onthouden:

WHITE BULL: LEZING MET CHANNELING door Ian Graham, medium voor White Bull, 

op vrijdag 3 oktober in De MaanCirkel.

Hoewel de naam, White Bull, een Indiaanse oorsprong suggereert, presenteert hij zichzelf als een bron van wijsheid die put uit vele spirituele tradities, maar die vooral verbonden is met het Christusbewustzijn en de Non-dualiteit. White Bull spreekt via Ian Graham, het medium dat al 37 jaar voor hem spreekt.

Ian begint de avond met kort wat te vertellen over zijn leven en over hoe hij instrument/medium werd voor de gids en spirituele leraar White Bull. Daarna zal Ian White Bull channelen. Eerst over een algemeen onderwerp dat leeft bij de aanwezigen en daarna is het mogelijk dat er vragen van niet-persoonlijke aard kunnen gesteld worden.

“Gegroet! Ik ben heel blij om in jouw aanwezigheid te zijn en ik hoop dat we in deze tijd samen mijn diepste wens kunnen vervullen. Mijn diepste wens die er eenvoudigweg in bestaat om jou te dienen en zo een kleine bijdrage te leveren aan grotere innerlijke vrijheid en diepere vrede in je.  Ik hoop ook dat mijn woorden zullen resoneren met je eigen hoogste en diepste weten en dat je mijn woorden misschien zelfs zal herkennen als de weerspiegeling van jouw eigen diepste waarheid, want het is ook namens het hoogste en diepste in jou dat ik met je spreek.”  – White Bull –

Op de site van De MaanCirkel kun je meer hierover lezen, of surf door om de andere activiteiten te bekijken.

Over Rustpunt

Op de site van Rustpunt vind je informatie over regressietherapie, hypnose en coaching. Er zijn webpagina’s met uitgebreide informatie over hypnose. Je kunt ook de zelfhypnose uitproberen, of gewoon rondsurfen. Je mag me natuurlijk ook vrijblijvend contacteren met een vraag, ik help je graag verder.

Vind je het artikel interessant? Dan kun je het 'liken' of delen: