Ondersteuning voor professionals die een volgend niveau willen bereiken.

Ondersteuning voor professionals die een volgende niveau willen bereiken.

☞ ondersteuning voor professionals ☞ loopbaanondersteuning ☞ carrièreplanning ☞ gedragspatronen opsporen ☞ zelfvertrouwen opbouwen ☞ doeltreffend ☞ 15+ jaar ervaring ☞ gecertificeerd in hypnose en regressietherapie ☞ Vlaams Brabant, Boortmeerbeek

Afbeelding van Rawpixel via Pixabay

Toen ik onderstaand artikel op LinkedIn geplaatst had kreeg ik zoveel e-mails, dat ik bedacht dat het hier ook een plek kan vinden.

Ondersteuning voor professionals

Ik werk vaak met professionals die me benaderen voor loopbaanondersteuning. Gewoonlijk mensen die zeer gemotiveerd, energiek en goed opgeleid zijn. Toch zijn ze niet altijd in staat om een volgende niveau in hun carrière te bereiken. Vaak zijn ze op zoek naar hulp in de externe wereld, terwijl het hun innerlijke wereld is die ondersteuning nodig heeft.

Natuurlijk kun je tal van redenen aandragen waarom je niet verder komt, maar er komt een moment om verder te kijken. Gedrag begint van binnen naar buiten en is vaak onbewust gestuurd. Zo weet je intellectueel wellicht wel wat nodig is, maar je manier van zijn is soms zo diepgeworteld, dat het moeilijk is om de cyclus te doorbreken. Als je de link al ziet.

Ondersteuning voor professionals: hoe werkt het?

Als hypnose coach werk ik aan je innerlijke wereld: snel en concreet gedragspatronen in kaart brengen, doorbreken en omkeren. Door de hypnose werk je gefocust en geconcentreerd. Je bent optimaal aanwezig en je laat je niet afleiden. Met regressietherapie ga je recht op je doel af en kom je onmiddellijk tot de kern. Het gaat daarbij niet om vage veronderstellingen, maar om concrete overtuigingen, denkpatronen en gedragspatronen. Je herkent deze en je stelt ze bij. Ook werk je aan onderlinge relaties met mensen rondom je, zowel persoonlijk als professioneel.

Tijdens het hele proces ligt het accent op ‘hoe kun je evolueren’ en ‘hoe groei je uit je oude patronen’.

Om af te ronden evalueer je jouw doelstellingen en je formuleert passende doelen waar je met je huidige inzichten helemaal achter staat. Met een oppepper van je zelfvertrouwen als afsluiter, kun je verder groeien in de externe wereld. Al bij al een kortdurend parcours waarin we je leven van binnenuit bekijken en veranderen, waardoor je denkwereld past bij je elan om verder te groeien

Carrière veranderingen volgen levensveranderingen. Heb de moed om te veranderen hoe jij je leven leidt en je carrière zal volgen.

Succes!

Over Rustpunt

Op de site van Rustpunt vind je informatie over regressietherapie, hypnose en coaching. Er zijn webpagina’s met uitgebreide informatie over hypnose. Je kunt ook de zelfhypnose uitproberen, of gewoon rondsurfen. Je mag me natuurlijk ook vrijblijvend contacteren met een vraag, ik help je graag verder.

Vind je het artikel interessant? Dan kun je het 'liken' of delen: