Channeling opleiding – Een gastblog

Channelen opleiding. Patrick Van Buyten.

Vandaag geef ik mijn pen graag door aan Patrick Van Buyten voor een gastblog. Niet alleen omdat ik hem zeer waardeer: Patrick is een autoriteit in de spirituele wereld die zijn sporen meer dan verdiend heeft. Met meer dan 25 jaar ervaring en intensief opgeleid in verschillende methodesgeeft Patrick graag zijn kennis door in een opleiding met diepgang die uniek in zijn soort is.Opleiding Channelen door Patrick Van Buyten

Iedereen is een kanaal van hogere energie.

Deze channelingopleiding zal je helpen je spirituele kanaal te ontwikkelen. Je zal je innerlijke Goddelijke Bron (of Hogere Zelf) leren channelen. Die heeft op zijn beurt rechtstreekse ‘telefoonlijnen’ met wezens zoals je Engelbewaarder enz.

Anders dan bij een groep zet ik mijn aandacht en toewijding nu volledig in op jou als individu. Daardoor kan deze individuele opleiding intens zijn en diep gaan.

De opleiding besteedt veel aandacht aan de opbouw van je zelfvertrouwen en aan de juiste afstemming die nodig is om ‘zonder ruis’ te channelen. We vertrekken steeds vanuit een goede gronding, het hartchakra en de liefde. Vaak vertrekken we van een gevoel dat je innerlijke Goddelijke Bron aangeeft.

Deze opleiding kan een betekenisvolle stap zijn in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling. De channelingopleiding zal je helpen keuzes te maken in je leven.

We kunnen deze opleiding aanbevelen aan iedereen die zich aangetrokken voelt tot dit onderwerp, want meestal betekent dit dat je er klaar voor bent. Dit is een stap-voor-stap opleiding, we starten van ‘nul’, alles wordt uitgelegd. Als je voor jezelf een dieper contact met je Goddelijke Bron wenst, of als je meer raad en hulp verwacht van de lichtwereld of als je met channelen mensen wilt helpen als therapeut of privépersoon dan is deze opleiding geknipt voor jou.

Dit is een zeer praktische opleiding. Je zal veel oefenen en leren om een channeling-consult voor klanten te geven als je dat wenst.

De opleiding is gebaseerd op het boek ‘Channelen kun je leren’, van Patrick Van Buyten

Hoe zit de opleiding in elkaar?

Deze gepersonaliseerde opleiding begint met een algemeen basispakket, waar je al een stevig fundament krijgt. Er zit ook een flink stuk individuele coaching in vervat: thema’s uit je leven worden inpast in de oefeningen van de opleiding.

In elke les zit minstens één channelingoefening met een healing. Alle oefeningen worden opgenomen en je gratis toegestuurd na de les. Middels die opnames maak je je huiswerk, zo leer je zelfstandig channelen.

Vragen over de les of het huiswerk kun je me e-mailen, zo houden we contact en is er de nodige opvolging.

Aangezien de cursus gebaseerd is op het boek ‘Channelen kun je leren‘ ontvang je dit gratis bij aanvang van de opleiding.

Voor de thema’s van de opleiding en meer uitvoerige informatie nodig ik je graag op de website uit. Voel je ook vrij me te contacteren voor meer informatie.

Misschien tot later,

Patrick Van Buyten

Over Patrick Van Buyten:

Patrick Van Buyten heeft een rijke channeling ervaring. Hij geeft al 20 jaar channelingsconsulten en heeft de laatste 14 jaar de opleiding vaak gegeven zowel in De MaanCirkel als in andere centra. De MaanCirkel is een spiritueel centrum waarvan Katrijn Joris en Patrick Van Buyten de initiatiefnemers zijn.

Vind je het artikel interessant? Dan kun je het 'liken' of delen: