Over therapie en Rustpunt

Hypnose en regressietherapie.

Over therapie en Rustpunt ☞ welke therapie ☞ coaching & counseling ☞ kennisbank ☞ boek ☞ YouTube ☞ 15+ jaar ervaring ☞ gecertificeerd in hypnose en regressietherapie ☞ Vlaams Brabant, Boortmeerbeek

Omdat het altijd over andere onderwerpen gaat, dacht ik eens een keertje over Rustpunt te schrijven. Waar gaat het bij Rustpunt over?
Rustpunt is een centrum voor emotionele en mentale ontwikkeling. Daarnaast is het ook een ‘work in progress’, waar ik naast het werken met klanten graag bezig ben met het opbouwen van een kennisbank in woord en beeld. Weten welke hulp je kiest en waarom je ze kiest is heel belangrijk, vandaar mijn bezieling.

Over therapie en Rustpunt, offline

Bij Rustpunt kun je terecht voor hypnose & regressietherapie, coaching & counseling. Omdat er naar mijn gevoel niet genoeg informatie was, geef ik op mijn pagina’s meer diepte-informatie hierover. Natuurlijk is er altijd ruimte voor verbetering en kan ik niet alles belichten. Je mag me dan ook vrijblijvend contacteren met een vraag.

Over therapie en Rustpunt in woord en beeld

Ook ik ga mee met de tijd, en beperk me niet tot mijn website, maar kies voor alle media:

E-book: een kort boekje over wat hypnose nu eigenlijk is. Je hoort er veel over, maar hoe werkt het echt? Ik heb het eerste deel van de reeks “een wondere wereld” over hypnose ondertussen gepubliceerd. Je kunt het gratis aanvragen. Andere delen over zelfhypnose, regressietherapie en oplossingsgerichte-therapie volgen binnenkort.

Boek: Mijn boek over angst “Wat doe ik mezelf toch aan”, is al een tijdje niet meer verkrijgbaar. Ik werk aan een herziene en uitgebreide editie. Daar volgt later ongetwijfeld meer over.

YouTube: Op mijn YouTube kanaal publiceer ik af en toe hypno-relaxaties. Het is nog een pril begin. Ik kreeg vaak de feedback dat mijn geluidsfragmenten vaak beluisterd werden en effectief ook rust gaven. Vandaar dat ik -op mijn zeldzame vrije momenten- de geluidsfragmenten nu omzet naar beeld en naar YouTube upload. Voel je vrij er enkele uit te proberen.

Artikelen: Wekelijks schrijf ik een artikel dat -voor mij- een zekere relevantie met mijn vakgebied heeft. Af en toe deel ik een boek dat mij raakt of inspireert. Vaak worden de artikelen ingegeven door vragen of ervaringen die ik doordeweeks krijg.

Over therapie en Rustpunt, online

Af en toe schrijf ik ook iets op Facebook en Instagram. Niet té fanatiek, maar ik hou er wel van om te mijmeren. Je kunt mij volgen of gewoon een keer meelezen. Privé berichten probeer ik zo veel mogelijk te beantwoorden, maar er durft er al eens eentje door de mazen van het net te glippen. Aarzel dan niet mij te mailen of via het contactformulier te gaan. Voor wie niet zo’n schrijver is: bellen kan natuurlijk ook.

Over therapie en Rustpunt en Genis

Ik denk dat ik me op deze site al genoeg heb voorgesteld, maar in het kort: In 2003 heb ik na jarenlang volgen van opleidingen en cursussen in binnen- en buitenland, Rustpunt opgestart als Mental Coach met een aantal alternatieve behandelwijzen. Al heel snel voelde ik dat regressie- en reïncarnatietherapie toch veel meer in mijn lijn lagen en heb ik mij vooral daarop toegelegd. Later kwam daar hypnose bij. Nu combineer ik deze vormen, samen met oplossingsgerichte therapie, waar kan, en gebruik ik ze apart waar nodig.
Deze opleidingen en mijn ervaringen hebben niet alleen mijn “technisch kunnen” verbeterd, ook mijn omgang met mensen is veranderd: meer nog dan vroeger luister ik met respect en zonder oordeel naar elk verhaal. Ik heb ook geleerd om te luisteren en te begrijpen wat er omgaat in het hoofd, het hart en het lichaam van iemand die met “negatieve gevoelens” geplaagd gaat. 

Over Rustpunt

Op de site van Rustpunt vind je informatie over regressietherapie, hypnose en coaching. Er zijn webpagina’s met uitgebreide informatie over hypnose. Je kunt ook de zelfhypnose uitproberen, of gewoon rondsurfen. Je mag me natuurlijk ook vrijblijvend contacteren met een vraag, ik help je graag verder.

Vind je het artikel interessant? Dan kun je het 'liken' of delen: