De 8 healingcodes van Saint Germain

healingcodes Saint Germain

Magie van geluk en overvloed

Af en toe moet je ook qua literatuur eens uit je comfortzone komen. En dat heb ik met dit boek zeker gedaan. Een boek dat me tijdens de zomervakantie intrigeerde en uitdaagde. Want energetisch werken vind ik zeker waardevol, maar dit onderwerp ligt niet onmiddellijk in mijn vakgebied. Een sprong in het duister dus.

​Wat zeker fijn was, is dat het boek duidelijk is opgebouwd, en boordevol staat met oefeningen, affirmaties en meditaties, maar ook met initiaties en tips hoe jij jouw energie kan laten stromen.

Wil je er je energetisch profijt uithalen, dan is het zeker niet genoeg het boek éénmalig te lezen. Dan wordt het boek door de verschillende oefeningen en meditaties een werkboek waar je onmiddellijk mee aan de slag kunt. Door de duidelijke en strakke opbouw is dit ook prima te volgen.

Heb je interesse in energetisch werk en spreekt Saint Germain je aan, dan zal dit boek je niet teleurstellen.

Samenvatting

‘De 8 healing codes van Saint Germain, magie van geluk en overvloed’
En geen roman… het is een leidraad om jezelf sterker, gelukkiger en liefdevoller te maken. Het is een werk-boek dat je volledig zélf naar je hand kan, mag en moét plaatsen. De 8 healing codes zijn het begin van je eigen ontdekkingsreis in jezelf, in je leven, in je verleden én naar je toekomst toe. Met deze 8 healing codes leg jij de basis voor je verdere leven én kan je je verleden healen, transformeren én veranderen omdat je net dié oorzaken die aan de basis liggen van je huidige ‘problemen’ bij de bron kan healen en transformeren. Ga mee in het verhaal van je eigen leven en van jezelf en transformeer de basis voor je eigen liefdevolle toekomst. In liefdevolle transformatie, Dominique Tuyaerts io van Saint Germain…

Over de auteur

Dominique Tuyaerts, healingcodes Saint Germain

Dominique Tuyaerts, 56 jaar, is echtgenote, mama en mamsi, en bewandelt al meer dan 30 jaar haar pad in Helder Bewustzijn. Na tal van opleidingen, workshops, initiaties en inwijdingen… gaande van voetreflex… bloesemtherapie… energetische – en aura-healing… ed, heeft zij, na een korte rust- en heroriënteringsfase een 10-tal jaren geleden, haar allereerste passie terug opgenomen… schrijven onder begeleiding van de Opgestegen Meesters en Lichtwezens. Vervolgens werd het boek ‘De 8 healing codes van Saint Germain’ geboren.

Ondertussen zijn daar ook de 4 extended healing codes bijgekomen en geeft ze er ook workshops over, zowel via mail als bij haar thuis. Deze workshops zijn zowel voor basis als voor Level I en II. Verder geeft ze ook Inzichtreadings en transformatiereadings.

Op haar website geluk en overvloed houdt Dominique je op de hoogte van nieuwe of aankomende cursussen en workshops.

Dominique is te bereiken via e-mail, of met een berichtje via haar site.

Verder lezen?

Tijdens de zomermaanden juli en augustus hebben we de boekenrubriek weer ruim aangevuld met boekentips . Voel je vrij rond te snuffelen.

Over Rustpunt

Op de site van Rustpunt vind je informatie over regressietherapie, hypnose en coaching. Er zijn webpagina’s met uitgebreide informatie over hypnose. Je kunt ook de zelfhypnose uitproberen, of gewoon rondsurfen. Je mag me natuurlijk ook vrijblijvend contacteren met een vraag, ik help je graag verder.

De 8 healingcodes van Saint Germain. Magie van geluk en overvloed   -  Dominique Tuyaerts
Uitgever: Akasha

Meer informatie: 
ISBN  9789460151705 Paperback 

Meer boekentips vind je hier
Vind je het artikel interessant? Dan kun je het 'liken' of delen: