Vakantie

Rudy: Hypnose therapie en regressietherapie

Het is vakantie, ook voor mij. Dat betekent dat ik het rustiger aan doe, wat later begin en vaak wat vroeger stop met werken. Dat wil zeggen dat er ook tijd is om deze site bij te werken en wat berichtjes te plaatsen. Niet meer met de frequentie van de vorige jaren, maar toch terug wat meer aanwezig zijn.

Na een lange onderbreking ben ik op verhaal gekomen, en heb ik weer wat te vertellen. Verhalen en weetjes die jullie misschien ook interesseren, over hoe therapie je kan helpen, wat angsten aanrichten en hoe je de beste versie van jezelf kunt zijn. Hoe je jezelf soms in de weg zit en je verleden ongewild en vaak ongewenst een grote rol in je leven heeft in hoe jij denkt en reageert. Allemaal onderwerpen die me na aan het hart liggen en waar ik quasi dagelijks mee te maken krijg.

Dus kruip ik weer af en toe in mijn pen, en misschien lees jij ook mee.

Tot later!
Rudy

Over Hypnose en regressietherapie

Soms kan de stap naar hulp groot zijn, vooral een stap in het onbekende. Neem gerust een kijkje op de webpagina’s en vergeet daarbij niet de getuigenissen pagina door te lezen. Daar lees je ervaringen van anderen die jou misschien kunnen helpen.
Voel je vrij mij te bellen als je meer vragen hebt, dan spreken we die rustig door.

Over Rustpunt

Op de site van Rustpunt vind je informatie over regressietherapie, hypnose en coaching. Er zijn webpagina’s met uitgebreide informatie over hypnose. Je kunt ook de zelfhypnose uitproberen, of gewoon rondsurfen. Je mag me natuurlijk ook vrijblijvend contacteren met een vraag, ik help je graag verder.

Vind je het artikel interessant? Dan kun je het 'liken' of delen: