Menu


 

rustpunt logo

Hypnotherapie Technieken

 

Hoewel hypnotherapie reeds ongelooflijk krachtig is door het gebruik van suggesties alleen, zijn de mogelijkheden nog uitgebreider geworden en is de kracht ervan door al deze technieken nog meer toegenomen.

 

Vaak betreft het technieken die op zich reeds bestonden, zoals bijvoorbeeld regressietherapie, maar die nog beter en/of makkelijker werken door deze in hypnose te gebruiken.  Voor regressie is geen hypnose nodig (de cliënt gaat ook zonder hypnose in trance), maar het voordeel is dat je er meer mensen mee kan helpen want sommigen lukt het niet om zonder hypnose in regressie te geraken.  Anderzijds is het voordeel van hypnose dat de therapeut nog beter kan sturen en de cliënt beter in trance kan houden of er terug kan inbrengen als dat nodig is.

 

Er bestaat een waaier aan technieken die in de hypnotherapie gebruikt worden.  Op een aantal hiervan wordt op de volgende pagina's wat uitvoeriger ingegaan.

 

Voel je je slecht in je vel? Zit je vast? Kom je er alleen niet uit? Heb je interesse in hypnotherapie? Neem vrijblijvend contact met ons op, en we vertellen je graag hoe we jou kunnen helpen.

Adres: Oudestraat 26, 3190 Boortmeerbeek
 - 
 - 
 - 
BTW: BE 0809.921.492