Menu


 

rustpunt logo

Doe zelfhypnose

 

De bedoeling van deze oefening is dat je luistert naar de geluidsopname terwijl je staart naar de draaiende spiraal.

 

Deze oefening is opgebouwd uit een staarinductie, progressieve relaxatie, verdieping, posthypnotische sleutel voor zelfhypnose, een aantal algemene positieve "feel good" suggesties met energieboost en een deductie.  De opname duurt 26'40''.

 

Indien je deze oefening dagelijks doet, zou je na een tiental dagen autonoom in zelfhypnose moeten kunnen gaan door gebruik te maken van de ingesproken posthypnotische sleutel.

 

Zorg ervoor dat wanneer je deze oefening doet, je niet gestoord kan worden (iedereen uit de buurt, telefoon en gsm uit,...).  Ga lekker achterover zitten voor je computer en luister liefst met zo'n oortjes of headset of hoofdtelefoon of hoe heten die dingen tegenwoordig om de beste connectie te hebben met de inhoud.

 

Met vaste PC of laptop: Klik op het afspeelknopje van de geluidsband en schuif dan je muis over de afbeelding van de spiraal zodat ze gaat draaien.
Met een mobiel apparaat: Klik op het afspeelknopje van de geluidsband en tik op de afbeelding van de spiraal zodat ze gaat draaien.

 

Staar nu ononderbroken naar de draaiende schijf terwijl je luistert naar de opname.  Succes!

 

 

draaiende spiraal

 

 

 

 

Voel je je slecht in je vel? Zit je vast? Kom je er alleen niet uit? Heb je interesse in hypnotherapie? Neem vrijblijvend contact met ons op, en we vertellen je graag hoe we jou kunnen helpen.

Adres: Oudestraat 26, 3190 Boortmeerbeek
 - 
 - 
 - 
BTW: BE 0809.921.492