rudy@rustpunt.be 0498 47 09 48

Over Rustpunt

Hypnotherapie, Regressietherapie & Reïncarnatietherapie en Coaching

Rustpunt LogoRustpunt is een alternatief, spiritueel gerichte praktijk voor emotionele en mentale ontwikkeling door middel van therapieën gebaseerd op zowel psychische, mentale, emotionele en fysieke waarden zoals hypnotherapie, regressietherapie en reïncarnatietherapie.

De naam “Rustpunt” staat zowel voor tot rust komen, even weg van de hectische maatschappij, alsook voor steunpunt voor diegenen die het moeilijk hebben met de maatschappij, met mensen uit hun onmiddellijke omgeving, met zichzelf en/of het leven in het algemeen.

In Rustpunt worden een aantal therapieën en middelen aangereikt om jou de kans te geven jezelf te helen of via inzicht en begrip een weg te vinden naar een duurzame oplossing of naar bewustwording.

Met liefde en al onze energie willen wij jou alle mogelijke hulp bieden om je beter te voelen, meer voeling te krijgen met het echte leven om er bewust(er) van te worden dat er meer is dan wat we met ons stoffelijk lichaam kunnen waarnemen.

Hierdoor wordt het misschien mogelijk om een stapje korter bij de hemel op aarde te komen, dewelke wel degelijk voor iedereen bereikbaar is.