Zelfhypnose E-boek

Zelfhypnose e-boek. Vrouw met pendel.

Zelfhypnose e-boek ☞ wat? ☞ tools en tips ☞ tools en tips ☞ vastzitten & hulp ☞ Inhoudsopgave ☞ 15+ jaar ervaring ☞ Vlaams Brabant, Boortmeerbeek

Afbeelding van Karin Jordan via Pixabay

Van alle vragen die ik krijg, gaat het vaak over zelfhypnose: wat is het, hoe doe je het? Zou ik het kunnen? Is het moeilijk te leren? Kort samengevat: hoe begin ik er aan? Omdat vragen beantwoorden in een mailtje toch wat summier is voor wie er echt mee wilt werken en het bovendien niet erg praktisch is om steeds opnieuw antwoorden te formuleren, ben ik begonnen om wat dingen op papier te zetten. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een e-boekje van 50/60 pagina’s informatie over zelfhypnose: Zelfhypnose, een wondere wereld.

Dit zelfhypnose e-boekje deel ik graag met jullie. Ik sluit hier de inhoudsopgave in, waarin je de onderwerpen al kunt overlopen. Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar rudy@rustpunt.be met als onderwerp “zelfhypnose e-boek”. Ik stuur het e-boekje dan graag naar je op.

E-boek: Zelfhypnose, een wondere wereld

Hartelijk groet,
Rudy

Over Hypnose en regressietherapie

Soms kan de stap naar hulp groot zijn, vooral een stap in het onbekende. Neem gerust een kijkje op de webpagina’s en vergeet daarbij niet de getuigenissen pagina door te lezen. Daar lees je ervaringen van anderen die jou misschien kunnen helpen.
Voel je vrij mij te bellen als je meer vragen hebt, dan spreken we die rustig door.

Over Rustpunt

Op de site van Rustpunt vind je informatie over regressietherapie, hypnose en coaching. Er zijn webpagina’s met uitgebreide informatie over hypnose. Je kunt ook de zelfhypnose uitproberen, of gewoon rondsurfen. Je mag me natuurlijk ook vrijblijvend contacteren met een vraag, ik help je graag verder.

Vind je het artikel interessant? Dan kun je het 'liken' of delen:
Pages:
Edit