Je kunt het – Louise Hay

Je kunt het

Je kunt het!

“Vandaag is een nieuwe dag. Je kunt het! vandaag beginnen met het creëren van een vreugdevol en vervullend leven. Je kunt het! Nu beginnen met het veranderen van je omstandigheden en je gedrag waardoor je je beperkt voelt. Je kunt het! Vandaag de geheimen van het leven leren. Je kunt het! Een fijner leven krijgen, dat kan echt.”

Zo begint het boek “Je kunt het! Hoe je affirmaties kunt gebruiken om gelukkiger te worden” van Louise Hay.

Je kunt het is een boekje waar in 125 bladzijden -grote print- wordt uitgelegd hoe je zelf je leven in handen kunt nemen. Louise Hay legt je heel simpel uit hoe storende en vervelende gedachten je leven negatief beïnvloeden en wat je door middel van affirmaties daaraan kunt doen. Dat je kunt kiezen om teleurgesteld te zijn omdat je een promotie gemist hebt . Je kunt ook gelukkig en dankbaar zijn omdat je over de capaciteiten beschikt waardoor promotiekansen mogelijk zijn. Door een positief gevoel te creëren straal je ook positieve energie uit, waardoor je mensen aantrekt. Je wordt opgemerkt, en voor je het weet zit je wellicht in een nog mooier kantoor. Met een betere baan dan je ooit had kunnen dromen.

Inhoud

Louise Hay loodst je stap voor stap door het proces dat jou naar die nieuwe plaats brengt en put daarbij zowel uit jaren professionele ervaring, als uit anekdotes en verhalen uit haar privéleven.
Het boek is duidelijk opgebouwd en onderverdeeld in categorieën, zodat je redelijk snel aan de slag kunt gaan. Elke categorie/hoofdstuk wordt afgesloten met bijhorende affirmaties die je zelf kunt gebruiken. Het zijn stuk voor stuk affirmaties die door Louise Hay door jaren van ondervinding en gebruik getoetst zijn op hun doeltreffendheid.

Je kunt het is geen handleiding van een moeilijke en ingewikkelde theorie. Het is een simpele dagelijkse oefening die niet veel tijd of geld opslorpt. Als je bereid bent een paar keer per dag een 10-tal minuutjes aandacht aan zijn gedachten te geven kun je hiermee aan de slag.
Het boek is zeker een aanrader voor wie weg wilt uit de negatieve gedachten, en positief in het leven wenst te staan.

Als je na al het oefenen toch niet in slaat om negatieve gedachten te bannen, heb je wellicht wat meer ondersteuning nodig. Misschien is hypnose dan iets voor jou. Lees de hypnose en regressie site eens door, en bekijk zeker eens de informatieve site. Of contacteer ons. We helpen je graag verder.

Je kunt het - Louise Hay
Hoe je affirmaties kunt gebruiken om gelukkiger te worden

Het boek is origineel verschenen onder de titel: I can do it!

Meer informatie:
Het boek is in Nederlandstalige versie niet meer beschikbaar. De Engelstalige versies zijn nog wel verkrijgbaar:
ISBN 9781401902193 paperback
ISBN 9781401919610 e-book
Vind je het artikel interessant? Dan kun je het 'liken' of delen:
Pages:
Edit