De edele kunst van not giving a f*ck

de edele kunst van not giving a f*ck

De edele kunst van not giving a f*ck – de tegendraadse aanpak voor een goed leven

De edele kunst van not giving a f*ck is een boek van Mark Manson. Mark Manson is een blogger wiens blog maandelijks zo’n twee miljoen bezoekers trekt. Blogs die onder andere gaan over de heersende norm dat je altijd positief of gelukkig moet zijn. Dit, terwijl je volgens hem juist van je negatieve ervaringen het meeste kunt leren.  Die zorgen ervoor dat je betere keuzes kunt maken. Uiteindelijk komt dat neer op kiezen waar jij je wel of niet druk in wilt maken.

In zijn artikelen over levenskeuzes, dating en relaties en zelfontwikkeling, deelt Mark Manson graag zijn eigen ervaringen. Ook zijn tegenslagen en ook zijn tekortkomingen.

Met dit boek wil Mark Manson de lezer beter leren omgaan met negatieve ervaringen. Dat je je echt niet over alles druk hoeft te maken, en dat je dingen die niet (meer) belangrijk zijn los mag laten. Zo krijg je een andere -meer realistische- kijk op het leven, die je beter bestand maakt tegen tegenslagen én je eigen tekortkomingen. Hij geeft ook een inkijk hoe hij zelf geworden is tot wie hij nu is.

Een verfrissend boek voor wie bewust maar met een knipoog in het leven wil staan.

Inhoud

Van populair webblog naar New York Times-bestseller is dit hét boek voor zelfhulphaters! Stop met altijd maar positief zijn, en leer in plaats daarvan om te gaan met je tekortkomingen en de tegenslagen in het leven. Zodra je niet meer wegrent voor je angsten, fouten en onzekerheden maar de pijnlijke waarheid onder ogen durft te zien, vind je de moed en het zelfvertrouwen waar je in deze tijd zo’n behoefte aan hebt.

Mark Manson geeft je de tools om te kiezen waar jij om geeft, en dus ook waar je niet om geeft. Dat idee omarmen werkt bevrijdend.

Humoristisch en vol goede grappen, maar bovenal ondersteund door wetenschappelijk onderzoek.

Over de auteur

Mark Manson is de auteur van de New York Times bestseller: De edele kunst van not giving a f*ck  (The Subtle art of not giving a f*ck). Mark Manson is blogger, auteur en ondernemer.
Zijn populaire webblog MarkManson.net, waar hij schrijft over persoonlijke groei, werk, relaties en succes, trekt maandelijks meer dan 2 miljoen bezoekers.

Hulp nodig?

Soms kan het zijn dat je -zelfs na het lezen van een motiverend boek- blijft vastzitten in een negatieve spiraal waar je niet uitkomt. Dat je jezelf en je tekortkomingen niet kunt aanvaarden. Dat je blijft piekeren en aandacht geven aan alles wat er niet toe doet. Dat tegenslagen je onderuit blijven halen. Neem dan eens een kijkje op de sites van Rustpunt. Surf rond op onze hypnose of regressie site. Lees over de achtergrond van hypnose of contacteer ons met je vraag. Misschien kunnen wij je helpen.

De edele kunst van not giving a f*ck - de tegendraadse aanpak voor een goed leven - Mark Manson
Lev. Uitgevers
Het boek is origineel verschenen onder de titel: The Subtle art of not giving a f*ck

Meer informatie:
ISBN 9789400509023 paperback
ISBN 9789044976496 e-book

 

Vind je het artikel interessant? Dan kun je het 'liken' of delen: