Een nieuwe naam, een nieuw begin…

Rustpunt Hypnose en regressietherapie

Wat ooit mooi begon kan plots een andere wending nemen. Dat is heel herkenbaar in het leven.


Jaren geleden heb ik mijn voornaam gekozen vanwege het positieve verhaal erachter, de geschiedenis en ook omdat hij redelijk uniek was, hij paste bij me. Op dat moment misschien wel beter dan mijn eigenlijke doopnaam. Tijden veranderen echter en ondertussen wordt de naam vaker gebruikt. Op zich is dat niet erg, tot dat zorgde voor verwarring en een associatie waar ik niet voor koos. Ik werd vaker geconfronteerd met de vervelende gevolgen. Persoonlijk én professioneel. Wat positief begon, heeft nu een negatieve bijklank gekregen. Daar heeft niemand schuld aan. Het is een spijtige samenloop van omstandigheden die een minder unieke voornaam wellicht niet zou hebben gehad, maar die mij nu parten speelt.


Er is over gepraat en er zijn oplossingen gezocht, maar er werd nooit een uitkomst gevonden. Uiteindelijk is het aan mij om de verandering in te zetten die ik nodig heb en heb ik een moeilijke knoop doorgehakt. Vanaf nu keer ik terug naar mijn doopnaam: Rudy.
Deze week pas ik de volledige website aan en zul je onder mijn foto en in mijn omschrijving Rudy zien staan. Er is een nieuw mailadres (rudy@rustpunt.be) en oude pagina’s worden overgezet. 
Omdat terugkijken en leven in het verleden niemand vooruit helpt, kies ik ervoor om dit moment aan te grijpen en het als een frisse start te beschouwen. Al met al is een naam enkel een kaartje waar je onder leeft. De mens blijft dezelfde, wat de roepnaam ook is. Al is het ook voor mij even wennen, ik blijf gewoon mezelf!


Tot later,
Hartelijke groet,
Rudy

PS vanaf 26 april maandag zijn wij ook weer open en verwelkom ik je graag terug bij Rustpunt.

Over Rustpunt

Op de site van Rustpunt vind je informatie over regressietherapie, hypnose en coaching. Er zijn webpagina’s met uitgebreide informatie over hypnose. Je kunt ook de zelfhypnose uitproberen, of gewoon rondsurfen. Je mag me natuurlijk ook vrijblijvend contacteren met een vraag, ik help je graag verder.

Over Hypnose en regressietherapie

Soms kan de stap naar hulp groot zijn, vooral een stap in het onbekende. Neem gerust een kijkje op de webpagina’s en vergeet daarbij niet de getuigenissen pagina door te lezen. Daar lees je ervaringen van anderen die jou misschien kunnen helpen.
Voel je vrij mij te bellen als je meer vragen hebt, dan spreken we die rustig door.

Vind je het artikel interessant? Dan kun je het 'liken' of delen: