Ervaringen met hypnose, regressietherapie, mental coaching

Coach hypnose regressie

Hoe weet ik of hypnose of regressietherapie werkt? Hoe weet ik of een mental coach mij echt helpt? Lees de getuigenissen en de ervaringen!

Ik heb ondertussen meer dan 15 jaar ervaring als therapeut en coach, en ik heb al veel mensen mogen helpen. Maar hoe weet iemand die mijn website bezoekt hoe ik werk? Een ervaring met hypnose of regressietherapie is heel individueel. Ook een coaching is erg persoonlijk. Iedereen doorleeft het op zijn eigen manier.

Net omdat ik me niet vastpin op één methode en een persoonlijke aanpak prefereer, en omdat ik constant blijf bijleren en me blijf bijscholen ben ik flexibel in de ondersteuning die ik bied. Ik gebruik graag àlle mogelijkheden, en ik werk met wat bij jou past. Je losmaken van angst en zorgen, je zelfvertrouwen versterken, je hindernissen overwinnen, hoe je dit het beste aanpakt is voor ieder een individueel proces. Vandaar dat ik me laat leiden door jouw verhaal en jouw persoonlijkheid, en daar de nodige technieken aan koppel.

Het is moeilijk om precies onder woorden te brengen hoe het voelt en hoe jij het gaat beleven, daarom kan de stap soms groot zijn. Vandaar dat ik enkele getuigenissen en ervaringen online heb gezet. Op deze pagina staan enkele getuigenissen over mental coaching, hypnose en regressietherapie gebundeld. Misschien kunnen de verhalen je inspireren, zijn ze motiverend of geven ze een beter beeld. De ervaringen zijn in elk geval oprecht en eerlijk.

Ervaringen hypnose, regressietherapie, mental coaching

Om privacy redenen zijn alle persoonlijke details weggelaten of doorstreept.

Aanverwante artikelen
Hypnose en regressietherapie bij gebrek aan vertrouwen?
Helpt regressietherapie bij relatieproblemen? Helpt hypnose bij relatieproblemen?
Hoe kan ik mijn gedrag veranderen?

 

Vind je het artikel interessant? Dan kun je het 'liken' of delen:
Pages:
Edit