Leven met de wind mee

Leven met de wind mee

Ik kan niet genoeg benadrukken dat rust vinden in je leven belangrijk is. En hoe eenvoudiger je leven is, hoe gemakkelijker het is om rust te vinden. Met eenvoudiger bedoel ik niet dat je alles moet schrappen, integendeel. Met eenvoudig bedoel ik dat je je niet laat leiden door je (negatieve) gedachten. Dat je negatieve gedachten laat voor wat ze zijn: ongewenste gasten die het feestje komen verstoren. Zodra je dat beet hebt, merk je dat je veerkrachtiger in het leven staat. Want uiteindelijk zijn het vaak andermans problemen, zorgen of wensen die niets met jou te maken hebben, die jouw innerlijke rust verstoren.

De aanpak in het boek is misschien iets simplistisch, maar in een boek kun je dan ook niet in de diepte gaan en elk detail uitgebreid bespreken. Het is in elk geval fijne vakantielectuur, als je de neiging hebt te overdenken, en jezelf het vuur aan de schenen te leggen.

Samenvatting

“Dramaloosheid’ – zo noemt Jelle het. Een leuk en moeiteloos leven met minder tegenwind en veel minder ellende. In “Leven met wind mee’ laat Jelle Hermus zien hoe je de kwaliteit van je leven drastisch verbetert met één simpele gewoonte die alles verandert. 
Na zijn succesvolle debuut “Steeds leuker’ gaat Jelle Hermus in dit praktische boek een stap verder en een laag dieper. Leer over scheten, meditatie en de kracht van innerlijke rust. En laat je meenemen op reis langs een simpeler leven vol kalmte, compassie en dolle pret.
Want het leven hoeft niet zo moeilijk te zijn. En zodra je leert om je eigen drama te verminderen, kun je zomaar met een wezenloze glimlach op je snoet over straat lopen. Best fijn.

Over de auteur

Jelle Hermus is oprichter van het succesvolle platform soChicken.nl, waar jaarlijks meer dan 9 miljoen mensen broeden op een leuker leven. Het is zijn missie om onze samenleving liefdevoller te maken. Zijn eerste boek, Steeds leuker, werd verkozen tot Beste Spirituele Boek 2018: “Jelle Hermus heeft een nieuwe manier en een nieuwe taal. Het leukere leven dat hij in het vooruitzicht stelt, is heel goed bereikbaar.

Verder lezen?

Zoek je nog een boek? Snuffel eens door onze boekenrubriek. Misschien vind je nog een titel die je interesseert.

Over Rustpunt

Op de site van Rustpunt vind je informatie over regressietherapie, hypnose en coaching. Er zijn webpagina’s met uitgebreide informatie over hypnose. Je kunt ook de zelfhypnose uitproberen, of gewoon rondsurfen. Je mag me natuurlijk ook vrijblijvend contacteren met een vraag, ik help je graag verder.

Leven met de wind mee - Jelle Hermus
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Meer informatie:
ISBN 9789021572659 Paperback
ISBN 9789021572666 E-book

Meer boekentips vind je hier  
Vind je het artikel interessant? Dan kun je het 'liken' of delen: