We zijn ook terug online!

Tijdelijke werkkamer Rustpunt

Het is al weer een tijdje geleden dat je me gelezen hebt. Net voor Covid-19 de wereld veroverde, hield mijn computer er ook mee op. Slechte timing want er was natuurlijk geen technieker te vinden: het hele land lag plat.
Ik had nog wel een oud toestel waarop mail draaide, maar daar hield het dan ook mee op. 

Gelukkig wordt alles beter: de computer is ondertussen hersteld. Mijn wachtwoorden zijn terug ingesteld en accounts, ook van Instagram en Facebook, zijn weer geactiveerd. ⁠Met andere woorden: Ik ben ook op het internet terug bereikbaar. Al loopt er bij de sociale media, en dan vooral op Facebook, nog een en ander mis. Ook dat komt goed, daar heb ik vertrouwen in.

Werken tijdens Corona

Ondertussen is het land en ook Rustpunt stilletjes aan weer open. Omdat mijn gewone werkkamer, met alle boeken, wel knus en gezellig is, is ze niet zo praktisch om te ontsmetten en na elk bezoek diepgaand te reinigen. Aangezien veiligheid erg belangrijk is, heb ik wat aanpassingen gedaan en een tijdelijke werkkamer ingericht. 

Deze werkkamer is net zo comfortabel, netjes en functioneel als de gebruikelijke, alleen iets minder gezellig ingericht. Ik kan je wel garanderen dat na elk bezoek de hele ruimte ontsmet, verlucht en intensief gereinigd wordt. 

Natuurlijk hou ik me ook aan de andere Corona regels, zoals de verplichte mondmaskers. Want als we allebei de regels correct opvolgen, blijven we beiden veilig en gezond.
Op de site heb ik een pagina waar je alles rustig kunt nalezen. Aarzel zeker niet me te contacteren als je nog vragen hebt.

Tot slot

Ik hoop dat jullie de afgelopen periode vooral gezond zijn doorgekomen. Niet enkel lichamelijk, maar ook emotioneel en mentaal. En als het al wat moeilijk zou gaan, wees dan extra lief met jezelf. Vergeet niet dat extreme gebeurtenissen ook onverwachte reacties kunnen uitlokken. Zowel van jezelf als van anderen. Aanpassen vraagt tijd en inspanning. Dat lukt niet altijd zo 1,2,3. Weet dat uiteindelijk alles overgaat, ook deze chaotische periode.

Tot later!
Genis

Over Rustpunt

Op de site van Rustpunt vind je informatie over regressietherapie, hypnose en coaching. Er zijn webpagina’s met uitgebreide informatie over hypnose. Je kunt ook de zelfhypnose uitproberen, of gewoon rondsurfen. Je mag me natuurlijk ook vrijblijvend contacteren met een vraag, ik help je graag verder.

Vind je het artikel interessant? Dan kun je het 'liken' of delen: