Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt

Dingen die je alleen ziet als je er dtijd voor neemt

@Rust vinden

Soms lees je een boek, dat een onverwacht pareltje blijkt te zijn. “Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt”, is zo’n boek. Alhoewel de auteur vanuit een boeddhistische visie praat, is het een mooi werk voor alle levensopvattingen. En zoals hij zelf zegt: soms zijn er zo’n mooie en goede lifehacks, dat iedereen erin wil delen.

Samenvatting

Koreaanse megabestseller over spirituele wijsheid en het belang om rust te vinden in een drukke wereld van een van de invloedrijkste boeddhistische leermeesters van dit moment.

Rust vinden in een drukke wereld.

De Koreaanse boeddhistische monnik Sunim geeft les over verschillende levenskwesties, van liefde en vriendschap tot werk, levensdoelen en spiritualiteit. Zijn inzichten en adviezen helpen om in het moderne, drukke leven te zoeken naar rustpunten. Zo legt hij bijvoorbeeld uit hoe je mindful kunt omgaan met negatieve emoties als woede en jaloezie. Haemin Sunim laat het belang zien van sterke relaties met anderen en benadrukt dat je vergevingsgezind en mild moet zijn tegenover jezelf.
De prachtige, kleurrijke illustraties fungeren als kalmerende visuele pauzes die ons aansporen rustig aan te doen. Want als jij rustig bent, zal de wereld ook rustig worden.

Over de auteur

Haemin Sunim (1974) is een boeddhistische monnik, geboren in Zuid-Korea, die voor zijn studie naar Amerika verhuisde en daar studeerde aan de universiteiten van Berkeley, Harvard en Princeton. Hij doceert boeddhisme aan Hampshire College en woont afwisselend in New York en Seoul. Inmiddels is hij uitgegroeid tot een van de meest invloedrijke boeddhistische leermeesters van dit moment met een miljoen volgers.

Over Rustpunt

Op de site van Rustpunt vind je informatie over regressietherapie en hypnotherapie en coaching. Er zijn webpagina’s met uitgebreide informatie over hypnose. Je kunt ook de zelfhypnose uitproberen, of gewoon rondsurfen. Je mag me natuurlijk ook vrijblijvend contacteren met een vraag, ik help je graag verder.

Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt - Harmin Sunim
Uitgeverij Boekerij
Het boek is origineel verschenen onder de titel: The Things You Can See Only When You Slow Down

Meer informatie:
ISBN 9789022581124 hardcover
ISBN 9789402309331 e-book
Vind je het artikel interessant? Dan kun je het 'liken' of delen: