Hoe kun je rust vinden bij angst. Een korte video.

Hoe kun je rust vinden bij angst

Rust vinden bij angst

Rust vinden bij angst of als je zorgen hebt, het is moeilijk. Als je hoofd vol zit, en je overprikkeld bent, is het niet eenvoudig om rust te vinden. Daarom heb ik mijn video “Rust door angst en zorgen los te laten” online gezet. Neem 15 minuten tijd, en maak je hoofd vrij van zorgen. Voel je vrij om zo vaak te kijken, als je behoefte hebt. Je kunt de video niet alleen hier bekijken, maar ook via Youtube.

Deze video is een eerste aanvulling op de online zelfhypnose. Ik probeer in de komende maanden wat vaker een bestand online te zetten. Zowel op mijn Youtube kanaal, als op de site.

 

Over Rustpunt

Op de site van Rustpunt vind je informatie over regressietherapie, hypnose en coaching. Er zijn webpagina’s met uitgebreide informatie over hypnose. Je kunt ook de zelfhypnose uitproberen, of gewoon rondsurfen. Je mag me natuurlijk ook vrijblijvend contacteren met een vraag, ik help je graag verder.

Vind je het artikel interessant? Dan kun je het 'liken' of delen:
Pages:
Edit