Zelfvertrouwen en ontspanning video

Zelfvertrouwen en ontspanning video. Hypnose en regressietherapie.

☞ hypno relaxatie ☞ zelfvertrouwen en ontspanning ☞ korte video ☞ moeilijke momenten overbruggen ☞ rust vinden ☞ doeltreffend ☞ 15+ jaar ervaring ☞ gecertificeerd in hypnose en regressietherapie ☞ Vlaams Brabant, Boortmeerbeek

Af en toe maak ik geluidsopnames om een helingsproces te versnellen of wat ondersteuning te bieden. Herhaald luisteren naar een korte geleide opname kan je helpen om de laatste restjes onzekerheid op te ruimen, rust te vinden of moeilijke momenten te overbruggen. Sinds een tijdje zet ik deze opnames af en toe over naar beeldfragmenten.

De nieuwste YouTube video is er op gericht je zelfvertrouwen te verdiepen en extra ontspanning te brengen.

Loskoppelen en zelfvertrouwen en ontspanning opbouwen.

We hebben allemaal momenten dat je even uit het dagelijkse leven wilt stappen. Afkoppelen van de wereld. Een korte meditatie of hypno-relaxatie is dan een ideale ‘mind’-vakantie die zowel voor een oppepper kan zorgen, als je de nodige rust kan laten vinden. Een geweldig hulpmiddel op moeilijke momenten of momenten dat je aan een thema wilt werken.
Vandaar dat ik sinds een tijdje af en toe een korte video aanmaak en online zet.

Begeleiding naar zelfvertrouwen en ontspanning

Ben je onzeker, voel je je angstig, blijf je piekeren, voel je je futloos en moe, heb je een laag zelfbeeld, mis je (zelf)vertrouwen,… dan kan deze video je zeker helpen. We maken een reis door het universum en ondertussen groei je en laad je jezelf op. De nadruk ligt op zelfvertrouwen en je goed voelen met en bij jezelf.
Je kunt dit éénmalig doen om even af te koppelen, maar je mag dit ook meermaals (zelfs dagelijks) beluisteren om jezelf en je zelfvertrouwen te doen openbloeien.
Je mag dit filmpje bekijken, maar je kunt ook luisteren met je ogen dicht en je zo laten meevoeren op deze reis. Het kan allemaal, probeer wat jou het beste resultaat geeft en waar jij je goed bij voelt. Daar is dit immers op gericht: dat jij je na dit kwartiertje weerbaar en vol kracht, maar ook rustig en in balans voelt.

Tot slot

Video’s zijn absoluut hulpmiddelen die je geweldig kunnen ondersteunen. Je kunt kijken of luisteren om bewust te te werken aan een thema, maar ook om paniekmomentjes te overbruggen? Of om je te helpen de slaap te vatten.

Er kunnen momenten zijn dat jij je niet prettig voelt, wat angstig bent of gewoon afleiding nodig hebt. Voel je dan vrij om één van de video’s op mijn kanaal te bekijken, om dit gevoel te doorbreken.

Over Rustpunt

Op de site van Rustpunt vind je informatie over regressietherapie, hypnose en coaching. Er zijn webpagina’s met uitgebreide informatie over hypnose. Je kunt ook de zelfhypnose uitproberen, of gewoon rondsurfen. Je mag me natuurlijk ook vrijblijvend contacteren met een vraag, ik help je graag verder.

Aanverwante artikelen:
Hoe kun je rust vinden bij angst. Een korte video. 

Over Hypnose en Zelfhypnose 

Verander je brein met meditatie 
Vind je het artikel interessant? Dan kun je het 'liken' of delen: